Blog relaxačního SENstudia

SENstudio - thajské masáže a individuální fyzioterapie www.senstudio.cz.

čtvrtek 2. srpna 2012

2012 - rok velkých změn SENstudia


„Druhou známkou smrti našich snů jsou naše jistoty.
Nechceme vidět život jako velké dobrodružství, které máme prožít.
                                                                                          P. Coelho

Jak jste si již za ty roky zvykli, je mým zvykem v létě odjet na studijní pobyt do Thajska. Zdokonalit znalosti thajské masáže, odreagovat se od starostí běžného života a načerpat drahocennou energii, kterou se pak snažím předávat i Vám.

Tento rok jsem ale zvolila dobrodružství jiného rázu. Rozhodla jsem se „upgradovat SENstudio a posunout svůj sen, tedy mé podnikání a svým způsobem i životní cestu, o stupeň dál.

Stávající prostory SENstudia budou rozšířeny. To otevřelo cestu pro další dobrodružství, a to najít vhodnou budoucí kolegyni. Takovou, která bude splňovat všechny atributy, které jsou dle mého mínění pro terapeutku SENstudia důležité.

S radostí Vám oznamuji, že obě dvě tyto dobrodružství jsou již v běhu. Stavba započala (po více než ročních přípravách) a Maruška (čerstvá absolventka magisterského studia fyzioterapie a moje budoucí kolegyně) dnes odlétla na studijní pobyt do Thajska. Vybrala jsem pro ni moji oblíbenou školu Sunshine  Massage School v Chiang Mai.

Od října 2012 se tedy můžete těšit na to, že Vám v SENstudiu budou k dispozici dvě kvalifikované terapeutky/masérky a od prosince 2012 se můžete těšit na krásné nové prostory SENstudia.

Pevně věřím, že mé rozhodnutí a s ním spojené nemalé překážky a spousta vynaložené energie, má svoje opodstatnění. A tím budiž spokojenost všech klientů SENstudia, spokojenost má i spokojenost mé budoucí kolegyně, Marušky.

Ať žijí sny a my všichni v sobě nacházíme síly je realizovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat